Retseptiraamat "Kartul - põnevaid ideid kokkamiseks"

13,00 €

Retseptiraamat "Kartul - põnevaid ideid kokkamiseks" on koostatud Olustvere teenindus- ja Maamajanduskooli koka- ja pagari kutsekeskhariduse õppekava lõpukursuste õppijate ja neid juhendanud õpetajate poolt. Trükis on valminud vahetult enne õppijate lõpueksameid ning on andnud neile hea võimaluse koolis õpitut loovalt rakendada. 
Kartul on pärit Lõuna - Ameerikast ning jõudnud eestisse 18. sajandi keskel. Kaasajal on aretatud mitmeid erinevaid kartulisorte. Kuid mõni neist sobib paremini salatiks, teine jälle pudruks jne. Millist sorti, milleks kasutada, selles aitab selgust luua aiandusõpetaja Reti Randoja-Muts.

Retseptides on kasutatud Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskoolis põllumajandust õppivate noorte ja nende juhendajate poolt kasvatatud kartulit. 
Pildistas Sandra Urvak
Keelekorrektuur Anu Kivi
Tõlkimine Margit Kirss
Retseptide loomise juhendamine Maire Vesingi
64 lehekülge

 

Sarnased tooted